startsiden startsiden ... dette er kameraet mitt. Birch er av denne modellen Korintha er en "Exodus"! Dette har skjedd ...
blog journeys gallery TV-series Q&A shows shop press equipment translate...

utstyret/innhold

Eian Fritid, Deler AS, Hilleberg the Tentmaker, Alfa Sko, Foss Sykler, Bergans, Primus, Gary Fisher

kajakkenKajakken
... er en Dagger Exodus, levert av Eian Fritid i Mjøndalen, også brukt sist, i Adriaterhavet. Stein Eian har vært en gullmann for meg i mange år. Han lager også de vanntette boksene til videokameraet, og har alltid gode råd og dårlig kaffe til meg. Kajakken heter Korintha. Hun er solid som bare pokker og en ektefødt havkajakk. Ellers ikke noe hokus pokus med henne, bortsett fra festene til videokamera og mikrofon, som er skrudd fast på dekk.

sykkelenSykkelen
Denne drømmesykkelen er klin ny, på ønskelista allerede før jeg tråkket rundt Balkan, men der nede er det bedre veier enn på Island, dermed kunne jeg ikke forsvare å dra med meg monster- sykkelen PARAGON, av merket GARY FISHER. Denne råsexy villbassen med 29 tommers hjul, svære dekk, skivebremser, brutale girsystem... en inspirasjon i seg selv. Det kommer til å bli min første sykkel som får kvinnenavn - ene og alene pga sin sex appeal. Takk til Robert på FOSS SYKLER!!!


.
teltetTeltet

Mitt nye krypinn er virkelig et luksuriøst bo. I mange år har jeg hatt HILLEBERG the TENTMAKER som trofast sponsor. Som de to ovenstående herremennene har disse fenomenale svenskene sans for den dypere filosofien bak skikkelige reiser, og en unik holdning til små detaljer og stor bruksglede. Vi har nå kommet til at deres ALLAK-modell, selvstående med tre stenger, er rett valg. Den gir rikelig med plass og er likevel lett, i samme kvalitet som mine forrige telt.

tilhengerenhengeren
Det var en stor suksess med etthjuls tilhenger. Jeg har tidligere trukket en tohjuls rundt Norge, og opplever det som revolusjonerende mye bedre å dra på B.O.B. IBEX, med fjæring. Den klistrer seg til veien, følger sykkelens linje, legger seg over i svingene og består av en ramme med en svært praktisk diger bag som lett løftes ut. På Balkan fikk den kjørt seg, så jeg tipper den holder også til neste utfordring. I Norge leveres den av Deler A/S, som jeg skal prate mer med før jeg drar ...

Jeg jobber kontinuerlig med denne siden, følg med.


 

Hilleberg the Tentmaker Eian Fritid Foss Sykler Deler A/S

innholdet;

motto:


Utstyret er halve moroa, og det skulle jagge bare mangle, så mye pes det er med å dra det med seg ...

Det viktigste...


... med bra utstyr, er å ta godt vare på det, når du innimellom ikke tyner det for alt det er verdt.