startsiden startsiden ... dette er kameraet mitt. Birch er av denne modellen Korintha er en "Exodus"! Dette har skjedd ...
blog journeys gallery TV-series Q&A shows shop press equipment translate...

gave til mor?


Med tog, sykkel og kajakkMed tog, sykkel og kajakk
Venezia, Egypt og Balkan

i bokomslaget:
Bli med på tur i Sørøst-Europa og Egypt på sykkel og kajakk I denne boken tar Paul Olai-Olssen leseren med på tur i Sørøst-Europa og Egypt. Han beveger seg til lands og til vanns, på sykkel og i kajakk. Ved at han reiser for "egen muskelkraft" og alene, får han fine sjanser til å bli kjent med menneskene og landene han besøker underveis. Boken formidler forfatterens opplevelser og utfordringer. I tillegg inneholder boken fakta om land og kulturer og praktiske tips til sikkerhet og utstyr. Paul Olai-Olssen er en moderne og aktiv eventyrer. Fordi han reiser alene, har han en unik anledning til å treffe nye mennesker. Av utdannelse er han reklamefotograf.

.

Dagbladet gav terningkast 5, med denne begrunnelsen:

En eventyrer forteller om sine reiser i Venezia, på Balkan og i Egypt.


"Noe har du sett på TV, men her er denda flere historier og morsomme, dramatiske og underlige møter."

"Vekker reiselyst, og har også praktiske tips om både fotografering, pakking og reising."
.

ZINE travel viet boken hele seks sider, med utdrag og intervju, og mente:

Også den nye boka Med tog, sykkel og kajakk - Venezia, Egypt og Balkan, er preget av de genuine menneskemøtene som skiller hans reiseskildringer fra mange andres. Møter tuftet på åpenhet og likeverd..

VAGABOND
valgte boka som en av tre for anmeldelse i sitt jubileumsnummer:

Inspirasjonsbok for aktivitetsreiseren


Paul Olai-Olssen padler videre: Dette er den tredje boken han skriver fra sine padleturer, en denne gangen reiser han også med tog og sykkel.

Det finnesk knapt en mann i Norge som har en så profesjonell erfaring fra langturerpadling med kajakk som Paul Olai-Olssen. Turene i denne boken er kanskje ikke så spesielle, så dristige som de som er beskrevet i hans to tidligere bøker, men turene er interessante forde de er gjennomførbare for de fleste av oss.

På langsomme reiser treffer man mennesker. Forfatteren treffer mange som har en historie å fortelle. Han kommer dem nært, og han deler deres situasjoner og opplevelser med oss, uten at det blir for privat. At Paul Olai-Olssen er fagutdannet fotograf gjør sitt til at fotografiene fortjener det store formatet, men han kunne nok redusert antall bilder av seg selv.
.

Reisetips fra Padle-Paul


... fantastiske opplevelser ...
... en enestående evne til å formidle det han er opptatt av på en måte som engasjerer ...
... Paul formidler drivende vittig samtidig som han har dyp respekt for sine omgivelser ...
... I høstens store reisebok fra eventyreren fra Kolbotn er det mange nyttige tips enten du skal på chartertur eller reise på egenhånd, og er det noen som har erfaring, så er det Paul. Han gir tips om hva du bør tenke på både før og etter reisen. Sikkerhet, mat, helse og hvordan reise billig.
Østlandets Blad skrev en serie artikler om reiser og foredrag, og brukte ord som:kjøp jo før jo heller;

anmeldelser

dedisering? Si i fra!


Hvis du ønsker boken dedisert til noen spesiell, husk å gi meg navnet!