startsiden startsiden ... dette er kameraet mitt. Birch er av denne modellen Korintha er en "Exodus"! Dette har skjedd ...

utstyret/undertøy

Devold ullundertøy i myk merinoull er naturens gave til aktivitetene på Pauls Planet.

Active trøyeUndertøy fra Devold

Devold har jaggu produsert klær enda lenger enn Bergans, ettersom de startet med genseren som kom til å bli kalt "Islenderen" og noen robuste blå jakker for fiskerne langs kysten for 150 år siden. Disse eksisterer i beste velgående i dag, men skal ikke med på min tur. Det er nemlig ullundertøyet jeg er trenger, ettersom ull som kjent varmer i fuktig tilstand, er slitesterkt og ikke lukter av død manns svette så raskt som kunststoffer har en tendens til å gjøre. Bakterier trives visstnok ikke så godt på ullfibrenes skjellete overflate.
Hilleberg the Tentmaker Deler A/S Foss Sykler Devold Bergans Alfa Eian Fritid primus

innholdet;

miljø:


Merinoull er et miljøvennlig og fornybart materiale, og Devolds følger sin code of conduct.

Devold påstår...


Merinoull fibere er mye mer komplekse enn syntetiske fibere. Små overlappende skjell ligger som en kapsel rundt merinofiberen. Disse er hydrofobe, men innenfor kapselen er fiberen hydrofil med stor absorpsjonsevne. Merino kan absorbere og slippe ut fuktighet, for å kjøle ned eller varme opp kroppen. Du blir raskt varm, men blir ikke overopphetet pga de eksepsjonelle pusteegenskapene til stoffet.