startsiden startsiden ... dette er kameraet mitt. Birch er av denne modellen Korintha er en "Exodus"! Dette har skjedd ...

utstyret/bekledning

Bergans of Norway ... jakker, bukser, soveposer, sekker og liggeunderlag til Pauls Planet.

Bekledning fra Bergans

Bergans har laget klær i 100 år, hvilket de selv kaller en god begynnelse. De har vært kjent for tradisjon og kvalitet, og jeg fikk dem anbefalt av en kompis som har god greie på slikt. Da jeg tok kontakt møtte jeg en veldig positiv holdning, så nå ser jeg fram til å utvikle bekjenskapet.

LitlosMin slitne garderobe og slappe soveposer har altså blitt kraftig oppgradert, og jeg er imponert over funksjonalitet og utforming. Jeg kommer til å møte vekslende forhold og har tross alt begrenset plass i mine kjære framkomstmidler. Allsidighet, vekt og slitestyrke er viktig for meg, så produktene kommer til å bli satt på prøve.

Jakken er av modellen Litlos, den er robust og lett, i stoffet Dermizax. Den holder meg tørr og har gode ventilasjonsmuligheter (ref "kjölursykling"). Kombinert med den Sula fleecejakke og Mogens Dermizax-bukser har jeg god beskyttelse mot elementene. Til daglig bruker jeg Veggli langbukser: det er praktisk å kunne ta av nederste stykke på buksebeina og stoffet er behagelig og elastisk.

Soveposen er en Ranger 3-sesong, omtalt under "telt og leir", og ryggsekken er en 50 liters "Rask". Den bruker jeg som dagstursekk når jeg har med det store videokameraet. Så langt virker sekken fin, det er lett å komme til innholdet og den sitter godt på ryggen.
Hilleberg the Tentmaker Deler A/S Foss Sykler Devold Bergans Alfa Eian Fritid primus

innholdet;

Bergans påstår...


Ønsker du et slitesterkt plagg som er vanntett, vindtett og som samtidig har en høy pusteevne, vil vi anbefale et plagg i Dermizax™materiale. Dermizax™ har unike egenskaper som gjør at det lett tilpasser seg ulike værforhold og tar hensyn til aktivitetsgrad.

lag på lag!


Det gjelder å kombinere lagene på kroppen, slik at du regulerer isolasjon og lufting. Tynt fukt-transporterende lag innerst, isolerende mellomlag og beskyttende ytterlag. Disse tre lagene kan kombineres til det meste!