startsiden startsiden ... dette er kameraet mitt. Birch er av denne modellen Korintha er en "Exodus"! Dette har skjedd ...

program 8: Patagonia

O'Higgins base, Antarktis

syd til Antarktis8: Patagonia

Først Iguazu! Madre de Dios! For en FOSS! På grensen mellom Brasil og Argentina dundrer den utfor med en million liter i sekundet. Det er så mektig at du blir stående å måpe.

Så er det Buenos Aires. Et lite stykke Europa i Amerika, kan man si, med stort innslag fra Italia, slik min frisør presiserer etter at jeg har trillet inn i salongen hans. Jeg har nemlig kjøpt rulleskøyter, og synes lenge det er en riktig genial måte å oppleve byen på.

Ting skjærer seg da jeg kommer til å skøyte inn i en kriminell bydel. Jeg tar attpåtil opp kameraet, blir overfalt, får juling, og kommer i kontakt med et usedvanlig korrupt politi. De er attpåtil under etterforskning av en annen, intern enhet, som med glede stiller opp for mitt kamera og forteller om tilstandene. Det er steike utrolig, og gir et uheldig bilde av byen, som ellers har mye godt å by på ... men slik endte eventyret denne gang.
Djevelens Hals

rubbel og bit:


TV-seriene:


Paul padler
Europa


Paul padler
Latin-Amerika


Guanaja
Panama
Peru
Titicaca
Bolivia
Potosi
Buenos Aires
Patagonia

Pauls Planet:
Egypt og Balkan