startsiden startsiden ... dette er kameraet mitt. Birch er av denne modellen Korintha er en "Exodus"! Dette har skjedd ...

program 4: Titicaca

fiske i Titicaca

Titicaca4: Titicaca

Alma har enda ikke vært på vannet, for program 1 og 2 ble filmet sist, dermed er det tid for å sjøsette henne. Hun hadde faktisk aldri vært på vannet før, ettersom forberedelsene til turen gikk til siste time.

Kaptein Carlos, stolt kaptein ombord i den historiske skuta Yavari tar på seg ansvaret som gudfar, og forklarer også hvordan båten har blitt reddet fra forfall, slik at den nå er seilklar igjen.

Utenfor Puno, hvor Yavari ligger, padler jeg inn blant de flytene øyene til Uroene, og slår leir på stråmatta til en familie. Det er en selsom opplevelse, men jeg ønsker dem lykke til før jeg padler Titicaca på langs, og kommer inn i Bolivia.

På øya Surique treffer jeg så familien som hjalp Thor Heyerdal å bygge sine flåter. Det viser seg at øya er splittet og jaget av misunnelse, og sivbåter er det lite av, men desto mer sivsofaer, som kan bli en ny hit ... Jeg blir med ut på et fabelaktig organisert felles fiske, før det er på tide å finne veien ut av sjøen.


Alma on Titicaca shore

rubbel og bit:


TV-seriene:


Paul padler
Europa


Paul padler
Latin-Amerika


Guanaja
Panama
Peru
Titicaca
Bolivia
Potosi
Buenos Aires
Patagonia

Pauls Planet:
Egypt og Balkan