startsiden startsiden ... dette er kameraet mitt. Birch er av denne modellen Korintha er en "Exodus"! Dette har skjedd ...

program 3: Peru

Nevado Corihuaynachina

Peru3: Peru

Cusco er et herlig utgangspunkt for å gå i fjell, føle Andeskulturen og besøke ruinene fra inkaene og deres forgjengere.

Etter en kikk på nærområdet, og Machu Picchu, kjøper jeg en hest i en landsby, for det er hverken lamaer eller esler å få tak i. Den viser seg ikke særlig samarbeidsvillig, og er atskillig eldre enn selgeren lovte, så det ender med at jeg bytter den bort i et marsvin jeg spiser opp. "Cuy" er populært i Peru, holdes omtrent som kyllinger, og smaker helt greit.

Fotturen blir etterhvert litt dramatisk, og meget strabasiøs, men jeg finner fram til ruinen Choquequirao, en nylig oppdaget by, med enda mer dramatisk beliggenhet enn Machu Picchu. Selv i disse utilgjengelige fjellene bor det hist og her folk, de lever av jordbruk og har et allsidig utvalg husdyr. Samtlige er vennlige, ærlige og hjelpsomme, og etter drøye to uker når jeg mitt mål, ved Inkaenes siste utpost.

Machu Picchu

rubbel og bit:


TV-seriene:


Paul padler
Europa


Paul padler
Latin-Amerika


Guanaja
Panama
Peru
Titicaca
Bolivia
Potosi
Buenos Aires
Patagonia

Pauls Planet:
Egypt og Balkan