startsiden startsiden ... dette er kameraet mitt. Birch er av denne modellen Korintha er en "Exodus"! Dette har skjedd ...

program 2: Panama

Renilda and Bricenos home

Panama
2: Panama

Jeg og Alma padler langs kysten av Honduras, hvor vi får et dramatisk møte med lokale banditter. Padleturen mot Nicaragua blir rett og slett for farlig å gjennomføre, men Benito, en gammel einstøing, trer støttende til.

Buss er bedre. Slik kommer jeg til Panama City, hvor jeg kikker meg rundt i den gamle bydelen, før jeg omsider lastes ombord i en sykeferdig frakteskute. Den har kursen for Sambu, i regnskogen nær grensen til Colombia.

Inne i Emberaenes område får jeg tillatelse til å fortsette oppover elven, og møter et ungt par i den lille landsbyen Jingurundu. Denne urbefolkningen lever i et beskyttet område, driver bærekraftig skogbruk, jakter og dyrker jorda, samtidig som de lager vakkert håndtverk som de selger inne i Panama City, hvor de fra tid til annen også tar seg jobb. Renilda og Briceno gir imidlertid sterkt uttrykk for at det er her de ønsker å bo - inne i regnskogen, hvor det ikke er pengemas, og alltid nok å spise.


Panama City fishing boats

rubbel og bit:


TV-seriene:


Paul padler
Europa


Paul padler
Latin-Amerika


Guanaja
Panama
Peru
Titicaca
Bolivia
Potosi
Buenos Aires
Patagonia

Pauls Planet:
Egypt og Balkan