startsiden startsiden ... dette er kameraet mitt. Birch er av denne modellen Korintha er en "Exodus"! Dette har skjedd ...

program 5: Favignana

Nelly på strand

5: Favignana

FavignanaSardinia byr på rene strender, grotter og vakkert farget hav, men jeg blir ikke lenge. Fergen bringer meg til Sicilia, og så padler jeg ut til den isolerte øya Favignana, hvor jeg har hørt det foregår et tradisjonelt fiske av tunfisk; Mattanzaen. Det stemmer, men det drøyer før forholdene er riktige. I mellomtiden blir jeg kjent med to oppgitte journalister og den lokale fiskeren Enzo, som har et kritisk syn på hvordan den gamle fangstformen utføres. Men tunfisk blir det, og det i et skikkelig blodbad.

Det har blitt sommer nå, så det er mye båter på sjøen og fulle badestrender. Jeg tar meg tilbake til Sicilia og nord til Palermobukta. Inne i byen vibrerer det intenst på de forskjellige markedene i byen. Det er lukt, støy og ferske varer høyt og lavt. Palermos innbyggere har ekstrem kommunikasjonsvilje, originale løsninger og en god utstråling. Midt i det hele inviteres jeg til å bo i en himmelseng fra Bali, etter å ha blitt kjent med en jente som drømmer om at flere vil komme og se hennes by, Palermo.

Sicilia er helt klart et herlig sted å besøke.


morgenbad

rubbel og bit:


TV-seriene:


Paul padler
Europa


Amsterdam
Paris
Roma
Korsika
Favignana
Palermo
Albania
Kasos

Paul padler
Latin-Amerika


Pauls Planet:
Egypt og Balkan