startsiden startsiden ... dette er kameraet mitt. Birch er av denne modellen Korintha er en "Exodus"! Dette har skjedd ...

program 2: fra Amsterdam til Paris!


2: fra Amsterdam til Paris!

sykkeltur i BalkanPå kanalene i Nederland møtte jeg Annelies og Gosse, som har skapt seg sin egen verden ombord i sin ombygde lekter. Derfra går ferden opp elvene i Belgia og inn i Frankrikes vinmarker.

Jeg sover mellom vinrankene i Eperney, hvor champagnens bobler først ble utviklet, og får omvisning i kjelleren til champagnefamilien Taittanger inne i Reims. I dette området passerer kajakken Nelly utallige sluser og ogsåen tunell, før hun kommer inn i elven Marne, som løper inn i Seinen i Paris.

Paris er en herlig by, eller rettere - en fin samling byer, eller arondissments, og rulleskøyter er en utmerket måte å bli kjent med den på. Jeg treffer musikanter som spiller klassisk musikk på metroen, og utforsker storbyen på mine åtte hjul.

Med base i den lille havna på Bastillen, er jeg på jakt etter "det sanne Paris". Et par kvartaler opp fra Moulin Rouge og inn en sidegate strander jeg i Hotel du Clermont. Dette stedet har dansepiker og poeter ved de slitne bordene - og en maler, som forklarer at man på Montmartre ikke anser seg for å befinne seg i Paris. Den byen ligger på den andre siden av Aveny de Clichy ...Midan Tahrir

rubbel og bit:


TV-seriene:


Paul padler
Europa


Amsterdam
Paris
Roma
Korsika
Favignana
Palermo
Albania
Kasos

Paul padler
Latin-Amerika


Pauls Planet:
Egypt og Balkan